La Fundació Salvador Mollà ofereix una proposta de turisme experiencial consistent en la visita guiada a la Fundació. Després de conéixer el que es presenta com el tapís més gran del món (teixit a la façana de l’edifici), passarem a visitar les diferents sales, terrasses, la riba d’art, per a continuar després en un taller de ceràmica d’uns 40 minuts i, finalment, una degustació de productes  artesans de la comarca. El treball que realitzen els assistents al taller serà per a ells i el rebran en qüestió d’una setmana, després de coure’l.

El preu d’aquesta proposta experiencial és de 25€ per a un grup a partir de 10 persones i es farà el primer dissabte de cada mes o, amb grups concertats, en unes altres dates .

L’horari serà les 10´30 del matí fins les 13’30, aproximadament.

La Fundació ofereix també visites guiades concertades durant tot el mes per a grups a partir de 5 persones.

Per a contactar :

fundacio@salvadormolla.com

www.salvadormolla.com

tl.610396200

Propuesta de turismo vivencial.

La Fundación Salvador Mollà ofrece una propuesta de turismo experiencial que consiste en una visita guiada por la Fundación. Después de conocer el que se presenta como el tapiz más grande del mundo (tejido en la fachada del edificio), pasaremos a visitar las diferentes salas, terrazas, la “riba d’art” (orilla de arte), para luego continuar con un taller de cerámica de unos 40 minutos y, finalmente, una degustación de productos artesanales de la región El trabajo realizado por los asistentes al taller será para ellos y lo recibirán en cuestión de una semana, después de cocerlo.

El precio de esta propuesta experimental es de 25 € para un grupo de 10 personas y tendrá lugar el primer sábado de cada mes o, con grupos acordados, en otras fechas.

El horario será de 10’30 de la mañana a 13’30, aproximadamente.

La Fundación también ofrece visitas guiadas durante todo el mes para grupos de 5 personas.

Para contactar:

fundacio@salvadormolla.com

www.salvadormolla.com tl.610396200

Experiential tourism proposal.

The Salvador Mollà Foundation offers an experiential tourism proposal consisting of a guided tour of the Foundation through the building’s various spaces, terraces, and riverside art walk, to be continued in a ceramics workshop of about 40 minutes and, finally, a tasting of artisanal products from the region. The pieces created in the workshop by the attendees will be theirs to keep in a matter of one week, after baking it.

The price of this experiential proposal is € 25 per person for a group of at least 10 people and will take place on the first Saturday of each month or, with agreed groups, on other dates.

Hours will be 10:30 a.m. to 1:30 p.m., approximately.

The Foundation also offers guided tours throughout the month for groups of minimum 5 people.

To contact:

fundacio@salvadormolla.com

www.salvadormolla.com

tl.669759139

Turisme experiencial - Salvador Mollá
Turisme experiencial
Turisme experiencial - Salvador Mollà
Visita escola